Menú Buscar

OPTICON AGRI SYSTEMS

Rijnaakkade 5, Venlo, 5928 PT
Venlo (HOLANDA)


2.869 views to OPTICON AGRI SYSTEMS generated from PROultry.com

Opticon AGRI SYSTEMS automation for poultry

OPTICON AGRI SYSTEMS IS-IS in gebruik voor meer dan 30 jaar, Gespecialiseerd in van Productie en Het Ontwerp gaan boerderij automatisering in Apparatuur aanverwante, appropriate for gebruik in Varkens- in pluimveehouderijen. 
Opticon has ontmoet succes Blijven Groeien jaar na jaar. WIJ Streven ernaar van de Meest Innovatieve in Vakgebied u Zijn ons op zoek naar voortdurend Manieren Om Te innoveren in u Verbeteren verhogen veranderende aan our our products van Eisen Klanten u Voldoen.
Nauwgezette Aandacht is Aan het Ontwerp in besteed van Productie van our products, wat betekent Dat zijn our products Van Allemaal. van de Hoogste Kwaliteit, while op hetzelfde ogenblik scherp geprijsd 
Vandaag richt zich hier Opticon Toekomst: uitbreiden van Het our Groeien in de markt. We Zullen Blijven OM ervoor u Zorgen om Onze Producten Voldoen aan our Strenge Kwaliteitseisen.
Het Onderzoeken in te analyseren en van our clients Nodig has Om Te Blijven in van de voorhoede, variërend van Animal Production Intensieve industrie voortdurend op zoek naar Manieren Om Te innoveren in u Verbeteren verhogen our products.
WIJ Streven van Klant Tevredenheid Deur naar our quality, scherp geprijsde Producten In een klantenservice Supérieure. OPTICON AGRI SYSTEMS gevestigd in Nederland, Fabrikant van systems for computer van Varkens- in Pluimveehouders, Gespecialiseerd in Het Klimaat Controle automatische birdweighing, Droge voeding computers in Apparatuur alarm. Pan voersysteem for vleeskuikens, Tepel drinken systeem. Silo's, Vijzels. Also turnkey-projecten.

 

Address and location

Rijnaakkade 5, Venlo, 5928 PT
Venlo (HOLANDA)

GPS coordinates:
Latitude: - Longitude:

Tags

  • OPTICON AGRI SYSTEMS
  • poultry
  • ventilation
  • bird weighing
  • alarm
  • climate control
  • feed weighing
  • test1
Innoveren om aan de eisen van morgen te voldoen
Onze belangrijkste focus ligt op de toekomst. door middel van innovatieve oplossingen die wij ervoor zorgen dat al onze producten voldoen aan de eisen van de moderne boerderijen Tomorrow.
Extra aandacht wordt besteed aan het ontwerp en de productie van onze producten
Dit zorgt ervoor dat Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit schuur maximaliseren de efficiëntie, terwijl op hetzelfde moment Omdat energie-efficiënt en concurrerend geprijsd.

2 Products

MCC-10 poultry computer

Farm computers

SIMG0609.jpg

Specifications

Complete ventilation controller for all kinds of poultry. Controls fans, heaters, airinlets, cooling,light, feed, water, alarm. 

OPTICON POULTRY COMPUTER MCC-10
 
VENTILATION 
Based on house temperature, outside temperature, age and wei ...

View product

p1a47rjctr1vq018abn7116oe13cgb...

test.JPG

TH_1_zij.jpg

p1a47rfuevsj3tou1i6918sh9cb8.J...

Panelbox.jpg

p1a47rclopd82tth1ol257m1ijr6.J...

Foto_4WLM6KL4.jpg

DWS_20_front_gb.jpg


Opticon AGRI SYSTEMS automation for poultry


Recommend this company to a friend

An email is automatically sent to the recipient